Lehed

esmaspäev, 22. aprill 2019

TAKO halli koristustalgud

Tarkade Koerte Klubil on tore tava kevade saabudes ühiselt hall ja selle ümbrus korda teha. Tule ka sel aastal koristustalgutele ja aita kaasa, et saaksid treenida ja võistleda puhaste ja tervete takistustega puhtas hallis. Talgud toimuvad 18.mail algusega kell 9.30.

Plaanime talgukorras teha ära järgmised tööd: peseme, puhastame ja parandame takistused, aiad ja nende katted, riiulid ja uksed, riisume muru, täidame liivakotid ning koristame halli ümbruse.

Tõkete survepesuga pesemiseks oleme tellinud kohale veemahuti koos vee ja survepumbaga ning kontakttakistuste ja halli seinaäärte puhastamiseks tolmuimeja. Meil oleks hea meel, kui talgulised võtaks ise kaasa oma käesuurusele paslikud kindad, mõned rehad muru riisumiseks, paar labidat liiva kühveldamiseks, ühe aiakäru liiva ja prahi vedamiseks, veeämberid ja lappe-harju.

Kostitame talgulisi suupistete ja karastavate jookidega ning anname kõigile talgulistele tänuks templikaardi koos 6 templiga. Soovi korral paneme talgutööde lõppedes maha ühe agilityraja ja teeme ühistreeningu.

Registreeru siin ja kohtume 18. mail kell 9.30!