Lehed

neljapäev, 8. detsember 2016

Paaride aastalõpu agility võistlus


Toimumiskoht: TAKO sisehall, Tiigi 5a, Maardu, Harjumaa
Kohtunik: Svetlana Zolotnikova
Algus: 11:00

Osalemistasu: Tako liikmetele 8.-euri, mitteliikmetele 10.-euri.

Osalemistasu tasuda MTÜ Tarkade koerte klubi arveldusarvele EE722200221015570359 Swedbank selgituses Paaride võistlus ja oma nimi. Need kes küsivad abi paarilise leidmiseks tasuvad, kui saavad vastuse, et paar leitud.

REGISTREERIMINE:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRqyJaTAOT7d3Al5-trO5ifIpZwuI4qy6PgNdhGIrcX1qzZw/viewform

Registreerunud:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1N9ErI2Z1eMTH53qfqTDz8T8jfqgdvfcTUQ6V9NA4LjI/edit#gid=0

Ühe võistkonna moodustavad kaks võistluspaari - kaks koerajuhti ja kaks koera. Koerad ei pea kuuluma samasse turjakõrgusklassi. Osalevad koerad peavad olema vähemalt 18 kuud vanad.

Paaride võistlusel on võistlusväljakul kaks erinevat rada, mille takistused võivad osaliselt kattuda. Üks võistluspaar läbib hüpperaja (mis ei sisalda kontaktpindu) ja teine agilityraja, mis võib sisaldada kõiki agilitys kasutatavaid takistusi. Raja raskusaste on A2, tõkkekõrgused 25, 35, 55.

Esimene paar alustab ja kui ta läbib oma raja viimase takistuse, siis kohe pärast lubavat signaali stardib teine paar. Aeg läheb käima esimese võistleja startides ja suletakse, kui finišeerib teine võistleja. Ühe meeskonnaliikme DSQ saamise puhul saab võistkond 100 punkti trahvi. DSQ saanud võistleja peab vea parandama ja jooksu jätkama, ajavõtt toimub edasi.

Võistlus koosneb kahest jooksuvoorust, paremusjärjestus saadakse kahe jooksu koondtulemuste alusel.


Võistluse sponsor: