Lehed

esmaspäev, 22. aprill 2019

Uuendused TAKO halli broneerimises ja kasutamises

Selleks, et TAKO halli oleks võimalik kiiremini ja lihtsamalt broneerida ning halli kasutamine oleks võimalikult turvaline, muutuvad halli broneerimis- ja kasutustingimused.

Juba maikuu halliaegade broneerimine toimub TAKO liikmetele ja mitteliikmetele erinevalt

Liikmed saavad hakata oma halliaegu broneerima ja vajadusel tühistama online-broneerimissüsteemis, mis võimaldab senisest tunduvalt kiiremat asjaajamist, sest halliaja soovija ei pea enam ootama klubipoolset kinnituskirja. Lisaks ei ole vaja teha ühekordseid ülekandeid, vaid esitame liikmetele kuu lõpus ühe koondarve kõigi broneeritud aegade kohta. Juhised broneerimissüsteemi kasutuselevõtuks saadame TAKO liikmetele e-kirjaga. 

Mitteliikmed peavad endiselt saatma 48 h enne soovitavat või tühistatavat aega oma soovi e-kirjaga, ootama kinnituskirja ja maksma igakordse broneeringu eest eraldi.

Muutunud broneerimisreeglitest saab lähemalt lugeda siit ja online-broneerimissüsteemi kasutusjuhend on siin.

Alates 01. maist vahetame hallipoolte peamist otstarvet, st halli I poolest saab kontakttakistusega agilityraja ala ning halli II poolest hüpperaja ja SK ala. Arvestage sellega halli broneeringuid tehes.

Alates tänasest saab halli kasutamise eest maksta ka SportID kaudu. Leiate meid SportID keskkonnas siit. Kui soovite tasumiseks kasutada SportID kontot, siis andke sellest teada halliaega broneerides.

Head broneerimist ja treenimist!