Lehed

reede, 7. aprill 2017

Mitteametlik SK VÕISTLUS, 30.04.2017

NB! Ilma tõttu on toimunud võistluse asukoha muudatus. Võistlus toimub Tako hallis (Tiigi 5a, Maardu) 


AJAKAVA

KATALOOG

30. aprillil 2017, algusega kell 11.00, korraldab TAKO mitteametliku SK võistluse, mille tulu läheb FCI Sõnakuulelikkuse Maailmameistrivõistlustel 2017 Eestit esindava meeskonna toetuseks!

Oodatud on kõik, kes tahavad kontrollida oma koera oskusi võistlussituatsioonis. Võistlusel võivad osaleda kõik koerad. Eelnev võistluskogemus ei ole vajalik. Koeri on lubatud elementide vahepeal premeerida nii mängu kui maiusega, kuid koerajuht peab tagama, et maiust ei satuks platsile. SK0 ja ALG klassis on mõõdukas premeerimine lubatud ka võtete ajal.

Toimumiskoht: Hoiupaiga väliplatsil aadressiga Sinirebase 24d, Tallinn.

Võistlusklassid: SK0, ALG, SK1, SK2, SK3

SK-0 on SK-ALGist lihtsustatud klass (ligipääsetavus platsist väljaspool, püsilamamine 1 min, kaugused peatustel 5 sammu, lõpu põhiasendeid ei hinnata, kõrvalkäigu skeem on 5 sammu-pööre-5 sammu-teises suunas pööre-5 sammu-peatus, üle tõkke hüppamisel hinnatakse ainult soovi takistust sooritada ja omanikuni jõuda).

Kohtunik: Anne Tammiksalu

Liikumisjuht: Viktoria Lumbe

Osavõtutasu: 9 € palun kanda TAKO arveldusarvele 221015570359 Swedbank (saaja: MTÜ Tarkade Koerte Klubi, selgitus: MA SK ja koerajuhi nimi).

Registreerimine kuni 26.04.2017 (k.a.)

Registreerimiseks täita VORM

Registreerituks loetakse pärast osavõtutasu laekumist ning registreerimisvormi täitmist.

Lisainfo: Koerad peavad olema nõuetekohaselt vaktsineeritud, mille kohta palun kohapeal esitada veterinaarpass või muu vaktsineerimist tõendav dokument.