Lehed

kolmapäev, 5. november 2014

Mitteametlik SK võistlus 07.12.2014.

07. detsembril 2014, algusega kell 11.00 toimub mitteametlik SK võistlus, mille tulu läheb FCI Sõnakuulelikkuse Maailmameistrivõistlustel 2015 Eestit esindava meeskonna toetuseks!
Korraldajad: MTÜ TAKO ja MTÜ Koertekool TUBLI
Oodatud on kõik, kes tahavad kontrollida oma koera oskusi võistlussituatsioonis. Võistlusel võivad osaleda kõik koerad. Eelnev võistluskogemus ei ole vajalik. Koeri on lubatud elementide vahepeal premeerida nii mängu kui maiusega, kuid koerajuht peab tagama, et maiust ei satuks platsile.
Toimumiskoht: TAKO sisehall, Tiigi 5 A, Maardu
Võistlusklassid: SK0, SK ALG, SK1, SK2 ja SK3
SK-0 on SK-Algist lihtsustatud klass (ligipääsetavus tehakse platsist väljaspool, püsivus 1 min, kaugused peatustel 5 sammu, lõppPA-d ei hinnata, kõrvalkäigu skeem on 5 sammu-pööre-5 sammu-teises suunas pööre-5 sammu-peatus, üle tõkke hüppamisel hinnatakse ainult soov takustust sooritada ja omanikuni jõuda). 

NB! SK0, SK-Alg ja SK1 klassi võtted toimuvad paralleelselt kahel platsil! 
Osavõtutasu: 8.50 € palun kanda TAKO arveldusarvele 221015570359 Swedbank (saaja: MTÜ Tarkade Koerte Klubi, selgitus: mitteametlik SK ja koerajuhi nimi). 

Kohtunikud: Anne Tammiksalu, Svetlana Zolotnikova ja Aet Leemet (kohtunike jaotus klasside kaupa selgub pärast osavõtjate arvu selgumist)
Registreerimine kuni 30.11.2014 k.a.
Registreerimiseks täita VORM.
Registreerituks loetakse pärast osavõtutasu laekumist ning koerajuhi ja koera andmete edastamist korraldajale. 


Lisainfo: Koerad peavad olema nõuetekohaselt vaktsineeritud, mille kohta palun kohapeal esitada veterinaarpass või muu vaktsineerimist tõendav dokument.