Lehed

laupäev, 11. august 2018

TAKO SHOW 2018

Tarkade Koerte Klubi korraldab 20 august Tallinnas match show " TAKO SHOW 2018"
Oodatud on kõik sõbralikud koerad  ja nende vahvad omanikud! 
Toimumiskoht: Löwenruh  park,  Mustamäe tee 59a, Tallinn (Avaliku ürituse luba nr ATT-1/302)
Parkimine: Mustamäe tee 59a . NB! Algi tänaval ja Linnu teel parkimine keelatud!

   
https://www.royal-canin.ee/
Kohtunikud : Ilme Kukk (kennel Kenziraś) ja Kadi Ivask(kennel JefMor Taksik)

Ajakava: 11:00 registreerimise algus
                 12:00 TAKO SK ja Rallikuulekuse demo
                 12:45 MATCH Show   
                 14:00 Sirje Vetsi TARK KOER võistlus

klassid:
  • beebi-kutsikad vanuses 4-6 kuud 
  • kutsikad vanuses 6-12 kuud (k.a.)
  • veteranid-alates 8 aastast ( tõu ja tõutud koos, olenemata turjakõrgusest)
  • tõutud koerad (olenemata turjakõrgusest)
  • tõukoerad - alla 50 cm turjakõrgusega
  • tõukoerad - alates 50 cm turjakõrgusega
lisavõistlused:
         *Paaride võistlus - ühe omaniku 2 koera tõust ja soost sõltumata
            (algab peale tavaringide hindamist) Kõik korraga ringis . 
*Tunnelid: 5 tunneli läbimine aja peale: klassid kutsikad -5 kuud, alla 50 cm turjakõrgus, alates 50 cm turjakõrgus. 
*Händlerid ( kõik vanusegrupid koos) 
*Tark koer u.14:00 (peale näituse ringide lõppu)– igapäevased käsklused istu, lama, seisa, kõrval jne. Omanikud saavad ennast proovile panna oma koera oskusi ja kuulekust näidates. Juhendaja  annab ülesande ja võistluspaar peab selle võimalikult täpselt täitma. 

REGISTREERIMINE:
Eelregistreerimine kuni  10 august - koerad  hind: 5 eur / koer , händlerid:10.-
Lisavõistlus :
Paarid/ Tunnelid/ Tark Koer : 5.- eur

Kohapeal registreerides : koerad 8.- eur; lisavõistlus 5.- eur, händlerid 12.-
Registreerimiseks palume saata e-mail koos maksekorralduse koopiaga  kutsikad@tako.ee
Makse saaja: Tarkade Koerte Klubi   Selgitus: TAKO Show, omaniku nimi
EE722200221015570359
Hindamine:
Igas klassis 2 koera korraga ringis, üks saab punase lindi, teine sinise. Kui klass hinnatud lähevad ringi kõik selle klassi sinise lindi saanud koerad ja seejärel kõik punase lindi saanud koerad. Kohtunik valib välja igas klassis punaste ja siniste lintide seas  1-3 kohta. Veterane ja segaverelisi koeri hinnatakse lõppvõistlusel koos. Lisavõistlusi(paarid, tunnelid iga klass eraldi) hinnatakse eraldi 1-3 kohta. BIS ringi hindavad kohtunikud ühiselt.
Kõik näituseringis 1 koha saanud osalevad BEST IN SHOWL, kus kohtunikud valivad välja   BIS I, II, III 

* Ürituse sponsorid:
Royal Canin Estonia
Alates 2010. aasta sügisest tegutseb Eestis Royal Canin'i esindus. Royal Canin Estonia OÜ töötab hetkel Eestis 9-liikmelise meeskonnaga. Kassidele ja koertele õigesti tasakaalustatud toidu pakkumine, iga tõu eripärade tundmaõppimine ning austamine (Knowledge and Respect) on olnud Royal Canin'i filosoofiaks kõigi neljakümne tegevusaasta jooksul. Royal Canini teadus- ja innovatsiooniprotsessi keskmes on olnud alati loomad. Royal Canin on rahvusvaheline, kõikidel mandritel tegutsev ettevõte ning meie peakontor asub Prantsusmaal.
Royal Canin muudab kasside ja koerte tervise ning elukvaliteedi paremaks, tuginedes nende toitainetevajadusele ning veterinaariaalastele teadmistele. Royal Canin pakub oma tootevalikuga personaalset lähenemist lähtuvalt iga lemmiklooma elustiilist, terviseprobleemidest või eelistustest.

Mrs Waffle
Mrs Waffle pakub Belgia suhkruvahvleid koos kõikide mõnusate lisanditega nii kaasa ostmiseks kui ka kohapeal nautimiseks. Meie tooraine tuleb otse Brüsselist, seega vahvlid maitsevad täpselt nii nagu need oleksid ostetud Brüsseli vanalinnast. Lisaks traditsioonilisele Liege’i vahvlile pakume osades kohvikutes ka soolaseid vahvleid meelepäraste lisanditega ning vahvaid pulgavahvleid, mida on lihtne kaasa haarata.
Mrs Waffle kohvikust saab ka kõige parema take-away kohvi, sest selle valmistamisel kasutatakse Illy kohviube. Kohvimenüüst leiab kõik traditsioonilised kohvijoogid.

Nutikas Lemmik  
Nina Ottosson tooteid hakati Eestisse tooma 2009. aastal eesmärgiga muuta Eesti koerte elu nauditavamaks ja lihtsustada koeraomaniku tööd koera treenimisel. Tooted jõudsid Eestisse tänu kahele noorele koeraomanikule, kellel on Jack Russell terjer. Tarnimine Eestisse sündis puhtalt nende isiklikust vajadusest pakkuda oma koerale ajutrenni lihtsal viisil. Kuna Eestist selliseid arendavaid tooteid senini poodidest ei leidunud, tundsid nad kohustust tutvustada tooteid ka teistele koeraomanikele ja varustada eestlasi nende geniaalsete mänguasjadega. 2015.a. vahetus edasimüüja. Nina Ottosson on tunnustatud Rootsi koeraspetsialist ja arendavate mänguasjade idee autor (tooted alates 1993. aastast). Lelude eesmärk on arendada koera (samuti kassi, jänese, merisea või muu lemmiklooma) mõtlemist positiivsel ja harival meetodil.