Lehed

pühapäev, 17. märts 2019

TAKO SK ja AG treener Ege

TAKO soovib Palju Õnne Egele, kes on alates 16 märtsist Eesti Kennelliidu poolt atesteeritud koerte sõnakuulelikkuse (SK) koolitaja.
Hetke seisuga on kõik TAKO treenerid Anne, Tiina, Marge, Ege, Piret Eesti Kennelliidu poolt atesteeritud koerte koolitajad.


EGE TALIARU - agility, sõnakuulelikkus (nii rühma- kui individuaaltrennid)
Trennides kasutab Ege peamiselt positiivse kinnistamise meetodit, trennid on lõbusad ja vahelduslikud. Kõikidele koertele lähenetakse individuaalselt lähtudes konkreetsest koerast, tõust ja koerajuhi sportlikest eesmärkidest.

Ege on koeraspordiga aktiivselt tegelenud alates aastast 2010, mil ta võttis parson russell terjeri nimega Skipper, kellega alustas nii agility kui sõnakuulelikkuse trennidega. Skipper on hetkel juba pensionil, kuid AGs jõudis kõrgemasse ehk A3 klassi ning SKs võistles AVA klassis.
Alates aastast 2013 on Egel ka bordercollie Gitta, kes harrastab aktiivselt nii SKd kui AGd. Gitta on saavutanud tiitlid EST AG CH, EST SK CH ja FI SK CH, LV SK CH ja INT SK CH. Ege ja Gitta kuuluvad SK MM'i Eesti võistkonda aalates 2017 aastast. 2017 aastal Eesti SK Meistrivõistluste 2. koht ja 2018 aastal Eesti SK Meister.