Lehed

reede, 29. august 2014

Peatselt algab regamine Nina Manneri SK seminarile

Esmaspäeval, 1. septembril avame regamise Nina Manneri SK seminarile.
Seminari ja koolitaja kohta leiad täpsema info SIIT
Ürituse FB leht

Mõlemal päeval alustame ca 1h kestva sissejuhatava osaga, kus Nina Manner tutvustab ühte konkreetset SK elementi ning selgitab põhimõtteid, kuidas tema seda võtet õpetab, millised on tüüpilisemad vead õpetamisel ja kuidas neid lahendada. 
Laupäeval on selleks võtteks kõrvalkõnd, pühapäeval eseme äratundmine ja toomine (nn pulgad).
Kummalgi päeval järgneb sissejuhatavale osale individuaalne koolitus koertega, kus on võimalus leida lahendus kindlale probleemile ning saada nõuandeid mõne uue võtte õpetamisel.
Koolitus toimub soome keeles (tõlge eesti keelde). 
Koeraga osalejate arv on piiratud, ühe koera kohta on arvestatud ca 35 minutit. Seminar on mõeldud nii algajatele kui juba võistlevatele koertele. 

Hind koeraga osalejale ühe päeva kohta
TAKO liige 40 EUR, mitteliige 46 EUR
Hind pealtvaatajale ühe päeva kohta

TAKO liige 20 EUR, mitteliige 23 EUR


Registreerimine algab 1.09 ja kestab kuni 26.09 k.a.

Registreerimiseks palun saata e-mail aadressile tako @ tako.ee ja märkida, kas soovitakse osaleda mõlemal päeval või kui ainult ühel päeval, siis kas laupäeval või pühapäeval.
Koeraga osalejal palun märkida koera hüüdnimi, tõug, vanus ja millisele probleemile loodad seminaril abi saada või millist võtet soovid õppida. 

Registreerunuks loetakse pärast e-maili saatmist ja osavõtutasu laekumist (makse saaja: Tarkade Koerte Klubi, IBAN: EE722200221015570359, selgitus: SK seminar, osaleja nimi).Palume ülekannet mitte enne teha, kui olete saanud vastuse, et on veel piisavalt vabu kohti koeraga osalemiseks. Ilma koerata osalejate arv ei ole piiratud.