Lehed

laupäev, 22. märts 2014

Toimkonnakaardid

Alates 01.01.2011 kehtib uuendus templite süsteemis. Nimelt saavad AG ja SK võistlustel toimkonnas töötavad inimesed toimkonnakaardid, kuhu kogutakse templid. Üks agility võistlus (tavaliselt on meil 2-3 võistlust ühel päeval) annab ühe templi, sõnakuulelikkuse võistlusel abiks oldud päeva eest saab kolm templit.
Kolm templit templikaardil annab õiguse ühele tasuta agility stardile ja kuus templit annab õiguse ühele tasuta sõnakuulelikkuse võistlusele. See kehtib ka varasematel võistlustel kogutud templite kohta. Kogutud templite kasutamise aeg ei ole piiratud (vaatamata kaardil olevale kirjale, et kaart kehtib 1 aasta) ning seda võib ka pereliikmele edasi anda (vaatamata kaardil olevale kirjale, et seda ei tohi teha). 
Lisaks on toimkonna liikmetel võimalik kasutada tasuta üks kord halli toimkonnale määratud trenni ajal.
Kui registreerite võistlusele ja soovite tasuda templikaardiga, tuleb sellest regades teada anda ning kindlasti võtta templikaart võistlusele kaasa ja esitada sekretariaati. Kasutatud templid kriipsutatakse sekretariaadis läbi.
Täname kõiki oma seniseid tublisid abilisi ja ootame alati ka uusi tublisid inimesi, kes sooviksid võistluste korraldamisel kaasa aidata! :)